13 augustus 2022

Reserveer hier je verkoopplaats op de kofferbakverkoop op het terrein van Victoria Boys in Apeldoorn voor 13 augustus 2022.

Let op! Gedane reserveringen worden niet terug genomen of geruild!

Uw reservering is definitief als de betaling via Ideal is afgeschreven van uw rekening. Na een betaalde reservering ontvangt u binnen 1 uur een bevestiging in de e-mail. Kijkt u ook even in de spammap of het ticket hier is binnen gekomen. Als dat niet het geval is stuur dan een e-mail aan verkoop@kofferbakverkopen.nl

Reserveringen die niet worden betaald komen na 60 minuten weer automatisch beschikbaar. Mocht er uitverkocht staan, kijk dan een dag later nog eens. Staat er weer uitverkocht, dan is de kans zeer aannemelijk dat de verkoopplaatsen daadwerkelijk uitverkocht zijn. Op de zaterdagavond voor de verkoopzaterdag van de volgende week wordt de voorraad die over is van de handmatige verkoop op de site erbij geplaatst. Kijk dan nog eens of er nog plaatsen vrij zijn.

  Type     Prijs      Tickets
Verkoopplaats met auto 13/8   €20

Op zaterdag 6 augustus komen er ’s avonds misschien nog plaatsen vrij.

Verkoopplaats ZONDER auto 13/8 *   €15  * *
Verkoopplaats Kinderkleedjesmarkt 13/8   €7,50    Maximaal 10 tot 15 verkoopplaatsen voor kinderen tot en met 13 jaar. Je hoeft niet te reserveren. Het bedrag kan daar betaald worden. De auto van je ouders kan niet op het terrein zelf op komen.

* = Let op! Hiermee reserveert u een verkoopplek voor als u met een fiets/fietskar komt. Hiermee bedoelen we geen aanhanger voor achter een auto.

Terug naar het overzicht