Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Anne Zwaan heeft geschreven op 29 maart 2023
Beste bezoekers van het gastenboek, Veel oude, niet meer van belang zijnde, berichten verwijderd, Het gastenboek is niet bedoeld voor vragen, u krijgt nl geen antwoord op die vragen, omdat de meeste antwoorden al op deze site staan, bv onder "meest gestelde vragen". Heeft u vragen? Zoek de antwoorden op deze site of mail ze naar verkoop@kofferbakverkopen.nl U kunt op het gastenboek wel uw reeds gekochte verkoopplaats aanbieden of juist vragen om een verkoopplaats! Positieve of negatieve opmerkingen zijn ook van harte welkom, daar kunnen we wat mee! Fijne verkoopdagen gewenst.
Jacoline uit Almelo heeft geschreven op 20 augustus 2022
Goedendag, onze dank vandaag voor een super gezellige 'kofferbak-dag'. Petje af voor alle 'regelaars - vrijwillig of niet - erg goed georganiseerd! Na wat opstart - onduidelijkheden (het was onze 1e keer 😉) onzerzijds hebben we 'meer dan'... Genoten van het publiek en onze plek onder de 'dikke bomen!' Voor herhaling vatbaar dus. Wat mij brengt op onze vraag : of er nog een Kofferbakverkoop is deze maand. We zijn namelijk graag weer van de partij!! 💪 Hoor graag van u. Hartelijke groet, Jacoline.
Anne Zwaan heeft geschreven op 14 augustus 2022
Als u een e-mailadres of telefoonnummer in het gastenboek heeft gezet en u wil die verwijderd hebben? Stuur dan even een mailtje vanaf het e-mailadres wat u bij het bericht heeft gezet naar verkoop@kofferbakverkopen.nl. Zet daarbij uw naam en de datum waarop het bericht geplaatst is.
Riet uit Cuijk heeft geschreven op 23 juli 2022
Vandaag heb ik de kofferbakmarkt bezocht op de nieuwe locatie. Ik was altijd een grote fan van de markt langs het kanaal. Maar deze locatie vond ik een grote RAMP! Totaal ongeschikt voor mensen zoals ik die slecht ter been zijn. Met een rolstoel, rollator of scootmobiel was er geen doorkomen aan. Ook mensen met kinderwagens hadden het heel moeilijk. De WC voor gehandicapten was te doen maar hield niet over. Er was bv geen licht en je moest de deur open laten staan. Het parkeren voor gehandicapten ging wel goed maar ik was er ook redelijk vroeg. Ik ga hier nooit weer terug !!! Ook van andere bezoekers die van een hulpmiddel afhankelijk zijn heb ik dezelfde geluiden gehoord. Jammer van deze eens zo leuke markt!
Beheerdersantwoord van: Anne Zwaan
Bedankt voor uw melding in ons gastenboek. Vervelend dat u een negatieve ervaring heeft met onze kofferbakverkoop. We realiseren ons dat het terrein niet overal goed toegankelijk is voor minder validen, Met name achter op het terrein is het lastiger toegankelijk. Dat komt deels doordat het licht heuvelachtig is en het niet overal verhard is. Ook vooraan was een deel slecht bereikbaar, maar dat gaan we komende week aanpassen. We hebben gecontroleerd of het licht in het invalidentoilet het deed. Dat blijkt echter wel het geval te zijn. dat lijkt op een misverstand te berusten, maar we zullen er beter op letten dat het licht ook echt aan gaat. We gaan ook het parkeerdeel wat bestemd is voor minder validen beter aangeven, zodat valide bezoekers weten dat ze daar niet mogen parkeren, waardoor dichter bij het verkoopterrein kan worden geparkeerd. Ik hoop dat we u, ondanks uw negatieve ervaring, toch weer in de toekomst ( dit of volgend jaar) weer mogen ontvangen.
Anne Zwaan heeft geschreven op 7 mei 2022
Tip! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. natuurlijk komt de laatste informatie ook op onze website te staan.
christa heeft geschreven op 31 augustus 2019
Ik heb er vandaag rondgewandeld, was veel te vroeg . Ik zag en hoorde hoe een vrijwilliger werd behandeld en toegeschreeuwd door een a.s. verkoper omdat de plaats die deze heer werd toegewezen hem niet beviel. Vond ik echt "shocking".