Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Erica uit Apeldoorn schreef op 29 juni 2024
Dank je wel voir je bericht. Ga gelijk een hekje reserveren!
Erica uit Apeldoorn schreef op 26 juni 2024
Zaterdag 27 juli 2024 willen we graag een verkoopplek met auto. Tot nu toe niet gelukt. Hebben nog wat kansen. Maar als jij je plekje toch over hebt/kwijt wilt, stuur mij een mailtje. Bedankt! Erica
Beheerdersantwoord van: Anne Zwaan
Er zijn inmiddels nieuwe verkoopplaatsen vrij gekomen. Er zijn op dit moment plaatsen beschikbaar voor 27 juli.
mariska Bisschop uit nieuwegein schreef op 13 mei 2024
Hoi hoi, Hoe staat het met de markten van 2024 gaan ze nog wel door. Mvg Mariska
Beheerdersantwoord van: Anne Zwaan
Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen. Zie onze nieuwsbrief (link op de website) voor de laatste informatie.
Jolanda uit Zutphen schreef op 6 augustus 2023
Ik ben gisteren (5 aug.) bij de kofferbakverkoop geweest. Ik heb daar verschillende dingen gekocht en had meerdere plastic tassen met spullen. Toen ik weer thuis in Zutphen was kwam ik erachter dat ik 1 tas miste met o.a. een zwart leren jasje van de Hema en een bonte grijze broek. Ik heb deze 2 dingen bij dezelfde verkoopster gekocht. Misschien zaten er ook nog spullen van een andere kraam in, maar dat weet ik niet meer. Heeft iemand misschien gehoord of gezien dat er bij een kraam mijn tas is blijven staan? Ik was erg blij met mijn aankopen en vind het heel erg jammer dat ik de spulletjes kwijt ben. U kunt reageren naar de e-mail van de organisatie. Zij zijn op de hoogte van mijn vraag.
Anne Zwaan schreef op 5 augustus 2023
Als u een e-mailadres of telefoonnummer in het gastenboek heeft gezet en u wil die verwijderd hebben? Stuur dan even een mailtje vanaf het e-mailadres wat u bij het bericht heeft gezet naar verkoop@kofferbakverkopen.nl. Zet daarbij uw naam en de datum waarop het bericht geplaatst is. Als een bericht voor een verkoopplaats (aangeboden of gevraagd) betrekking heeft op een dag die al geweest is, dan zal die verwijderd worden. Dat doen we om uw privacy te beschermen. Vaak wordt er een e-mailadres of telefoonnummer vermeldt.
Jasper uit Regio schreef op 24 juli 2023
Dank voor de reactie . Maar kunnen jullie aangeven hoe laat het hek dan a.s Zaterdag geopend gaaf worden ? Zo heeft iedereen een eerlijke kans om met de eerste mee naar binnen te gaan. Neem aan dat de organisatie geen belang heeft bij het onnodig vroeg laten komen van bezoekers die voor een dicht hek staan. Snap helemaal dat de ruimte langs kanaal niet te reguleren was. Maar dit terrein leent zich er perfect voor.
Beheerdersantwoord van: Anne Zwaan
Op de home-pagina en verder op de site staat nu het volgende: Het terrein van de KOFFERBAKVERKOOP gaat voor bezoekers open tussen 8:30 en 9:00 uur, als iedere verkoper een plaatsje heeft. Formeel begint de verkoop om 9:00 uur. De verkoop eindigt om 15:00 uur. Het kan zo zijn dat bij slecht weer wordt besloten dat verkopers eerder het terrein af mogen.
Jasper uit Regio schreef op 22 juli 2023
Na jaren super helder en duidelijk voor iedere bezoeker vandaag de hekken voor de opgegeven 9:00 open gedaan. Dit is natuurlijk super vreemd als je jaren netjes 9;00 aanhoud en dat dit voor iedereen helder is. Nou kom je van ver en is het mooie spul om 9 uur al weg. Niemand van de vroege vogels die problemen had met een duidelijk start om 9:00 uur. Nou is het aankomende week natuurlijk vanaf 8:00 weer gezeur en gedoe aan het hek. Wat natuurlijk ook super storend is voor de vrijwilligers en bezoekers. zo krijg je discussies aan het hek "vorige week waren jullie ook al om 8:30 geopend ". Voor bezoeker van ver is zo de lol er wel vanaf . Je komt aanrijden met idee ik kan met de eerste mee naar binnen en je krijgt de deksel op de neus omdat er gewisseld wordt met de tijden.
Beheerdersantwoord van: Anne Zwaan
Bedankt voor je reactie. Naar aanleiding van jouw terechte opmerking hebben we de informatie op onze website aangepast. Vorig jaar gingen we overigens ook meestal al om 8:30 uur open voor het publiek en langs het kanaal konden we het terrein helemaal niet afsluiten. Maar de communicatie hierover was inderdaad niet duidelijk.
Kees uit Apeldoorn schreef op 7 juli 2023
Beste Anne Veel succes en plezier voor allen. De site geeft veel info over / voor het reserveren. De data van de verkopen moet je echt zoeken. Misschien te overwegen om het aantal verkopers te vermelden hartelijke groet Kees
Anne Zwaan schreef op 29 maart 2023
Beste bezoekers van het gastenboek, Veel oude, niet meer van belang zijnde, berichten verwijderd, Het gastenboek is niet bedoeld voor vragen, u krijgt nl geen antwoord op die vragen, omdat de meeste antwoorden al op deze site staan, bv onder "meest gestelde vragen". Heeft u vragen? Zoek de antwoorden op deze site of mail ze naar verkoop@kofferbakverkopen.nl U kunt op het gastenboek wel uw reeds gekochte verkoopplaats aanbieden of juist vragen om een verkoopplaats! Positieve of negatieve opmerkingen zijn ook van harte welkom, daar kunnen we wat mee! Fijne verkoopdagen gewenst.
Jacoline uit Almelo schreef op 20 augustus 2022
Goedendag, onze dank vandaag voor een super gezellige 'kofferbak-dag'. Petje af voor alle 'regelaars - vrijwillig of niet - erg goed georganiseerd! Na wat opstart - onduidelijkheden (het was onze 1e keer ?) onzerzijds hebben we 'meer dan'... Genoten van het publiek en onze plek onder de 'dikke bomen!' Voor herhaling vatbaar dus. Wat mij brengt op onze vraag : of er nog een Kofferbakverkoop is deze maand. We zijn namelijk graag weer van de partij!! ? Hoor graag van u. Hartelijke groet, Jacoline.
Riet uit Cuijk schreef op 23 juli 2022
Vandaag heb ik de kofferbakmarkt bezocht op de nieuwe locatie. Ik was altijd een grote fan van de markt langs het kanaal. Maar deze locatie vond ik een grote RAMP! Totaal ongeschikt voor mensen zoals ik die slecht ter been zijn. Met een rolstoel, rollator of scootmobiel was er geen doorkomen aan. Ook mensen met kinderwagens hadden het heel moeilijk. De WC voor gehandicapten was te doen maar hield niet over. Er was bv geen licht en je moest de deur open laten staan. Het parkeren voor gehandicapten ging wel goed maar ik was er ook redelijk vroeg. Ik ga hier nooit weer terug !!! Ook van andere bezoekers die van een hulpmiddel afhankelijk zijn heb ik dezelfde geluiden gehoord. Jammer van deze eens zo leuke markt!
Beheerdersantwoord van: Anne Zwaan
Bedankt voor uw melding in ons gastenboek. Vervelend dat u een negatieve ervaring heeft met onze kofferbakverkoop. We realiseren ons dat het terrein niet overal goed toegankelijk is voor minder validen, Met name achter op het terrein is het lastiger toegankelijk. Dat komt deels doordat het licht heuvelachtig is en het niet overal verhard is. Ook vooraan was een deel slecht bereikbaar, maar dat gaan we komende week aanpassen. We hebben gecontroleerd of het licht in het invalidentoilet het deed. Dat blijkt echter wel het geval te zijn. dat lijkt op een misverstand te berusten, maar we zullen er beter op letten dat het licht ook echt aan gaat. We gaan ook het parkeerdeel wat bestemd is voor minder validen beter aangeven, zodat valide bezoekers weten dat ze daar niet mogen parkeren, waardoor dichter bij het verkoopterrein kan worden geparkeerd. Ik hoop dat we u, ondanks uw negatieve ervaring, toch weer in de toekomst ( dit of volgend jaar) weer mogen ontvangen.
Anne Zwaan schreef op 7 mei 2022
Tip! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. natuurlijk komt de laatste informatie ook op onze website te staan.
christa schreef op 31 augustus 2019
Ik heb er vandaag rondgewandeld, was veel te vroeg . Ik zag en hoorde hoe een vrijwilliger werd behandeld en toegeschreeuwd door een a.s. verkoper omdat de plaats die deze heer werd toegewezen hem niet beviel. Vond ik echt "shocking".